Broj artikala u košarici: 0    Pregled košarice

Ukupan iznos: 0,00 KN    Dovrši kupovinu

Pretraživanje
Anketa

Sviđa vam se naš novi shop www.lotos-nakit.com??

da
ne
ne znam
pogledati ću ga

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Početna » Horoskopsko kamenje » horoskopski privjesci kristali » tigrovo oko - horoskop kamen

horoskopski privjesci kristali

tigrovo oko - horoskop kamen
Tigrovo oko, prirodni kristal, napravljen kao privjesak s metalnom alkicom za lančiće, kožice, sajlice ili samo kao kristal, veličine 1 - 3 cm, pogledajte opširnije.

Formula : SiO2, kremen
 
Boja : zlatno smeđa, prelijevajuća svileno sjajna
 
Horoskop : Blizanci, Rak, Strijelac
 
Osnovne čakre : pleksus solaris, grlena, treće oko
 
Simbol : meditacije, duhovne ravnoteže
 
Duhovno značenje : tigrovo oko ima fascinirajuće utjecaje. Njegov svileno-promjenljivi sjaj stvara igru tamnih i zlatno-smeđih tonova. Zbog svojih boja to je kristal koji simbolizira meditaciju i transormator je prema višoj razini svijesti. Očarava svojim bojama. Aktivira duhovno shvaćanje života i usađuje nam volju za duhovnom realizacijom. Balansira našu svijest i duhovne potrebe. Probuđuje u nama životnu vitalnost, energičnost i fantaziju. Pokazuje nam da je cijeli život neprestalni pokret i promjena. Uz volju pojačava koncentraciju i pamćenje, umiruje živce, otklanja negativne misli i osjećaj nemoći, razvija samostalnost. U grčkoj antici bio je cijenjen kao kamen radosti i duševne ravnoteže.
 
Ljekovita svojstva : tigrovo oko preventivno pomaže kod lječenja teških duševnih bolesti kao šizofrenija, paranoja ili nekontrolirano ponašanje. Dokaže zagrijati cijeli organizam, probudit ga iz letargije i unijeti u njega vitalnost. Najdjelotvorniji je na čakrama pupka i pleksusa solarisa. Položen na te čakre aktivira i regenerira oslabljeni organizam uzrokovan emotivnim blokadama koji se tu stvaraju i zadržavaju. Na pupčanoj čakri regulira promjenu tkiva, poboljšava rad jetre, pomaže kod hepatitisa. Aktivira mali mozak i tako pojačava centar živčanog vegetativnog sustava i umiruje živce. Na čakri grla ublažava astmu, bronhitis i liječi tuberkulozu. Na čakri trećeg oka pomaže kod migrena i jakih glavobolja. Eliksir od tigrovog oka, pije se ujutro natašte, pomaže kod kostobolje i reume, opušta tetive i mišiće.
 
čišćenje kristala : kristal tigrovog oka čistimo 2-3 puta mjesečno pod mlazom mlake vode. Npr. ogrlica ili narukvica od tigrovog oka čistiti se preko noći u suhoj zdjelici s hematitom ili gorskim kristalom
 
punjenje kristala : tigrovo oko punimo neograničeno na direktnom suncu
 
zakopavanje u zemlju : ovo je jednostavan način koji regenerira energiju i vraća kristalima sjaj, vrlo je pročišćavajući i odgovara svim kristalima, zato što su u zemlji nastali i rasli. Kristale držite u zemlji 48 sati. 
 
Svaki kamen drugačijeg je izgleda i dimenzija. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat kristalu kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru.
Ukoliko želite samo kristal bez alkice onda pošaljite mail na info@lotos-nakit.com 
 
Dimenzije proizvoda tigrovo oko privjesak:
širina: 1 cm - 2 cm
duljina : 1 cm - 3 cm

Cijena: 25,00 KN

 

Početna  |  Uvjeti kupnje  |  Pomoć  |  Popusti za trgovine  |  Sajmovi  |  Kontakti Izrada web stranica i web programiranje: logIT NEW